Hoppa till huvudinnehåll

Veckans nya låtar

Ronya
Ronyas nya låt Work harder är början på en ny era. Ronya Bild: X3M/Catariina Salo ronya

Måndag betyder nya låtar på spellistan. I dag har vi nöjet att presentera nya mästerverk av Ronya, Yelawolf och Axwell & Ingrosso.

Spänn öronen, för här kommer veckans nya låtar!

Ronya / Work Harder

Work Harder är, enligt Ronya själv, en låt som beskriver henne så som hon är just nu. Sjukt bra är den också. Det är början på en ny era, berättar hon för Succémorgon. Kolla in hur det såg ut när hon besökte studion.Yelawolf / Till It's Gone

En låt med attityd och en fin mix av hårt och mjukt. Låten kommer att finnas med på albumet Love story som släpps senare i år. Har du hört den tidigare? Kanske för att den spelades på tv-serien Sons of anarchy. Kolla in den snygga videon, som är inspelad i Bayou i Louisiana, här under.Axwell Ingrosso / Something New

Axwell Ingrosso är precis som det låter, två tredjedelar av Swedish House Mafia: Axel Hedfors och Sebastian Ingrosso. Duon grundades 2014 och har släppt tre singlar. Den senaste låten, Something new, hittas nu på vår låtlista.

Det är en dansant och lättillgänglig låt, vi ser konfettiregn och dansande fötter framför oss. Varför inte lite regnbågar och enhörningar också? Det är verkligen en glad låt.Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.