Hoppa till huvudinnehåll

Från sekt till andlighet

I serien Ett annat Himlaliv möter vi idag Petra Zilliacus. Som studerande kom Zilliacus i kontakt med rörelsen Summit Lighthouse som grundar sej på New Age tänkande. Det var en givande tid men när Petra hittade sej själv helgarderad med vapen, och fullt förberedd på en världskatastrof, insåg hon att det inte gick ihop med hennes idé om vad andlighet är. Mindfullness och empati blev den nya andliga inriktningen. Redaktör Nina Granvik-Wallgren . Sänds i Yle Fem må 12.1.2015 kl. 18:30 och sö 18.1.2015 kl. 14:40. Serien finns på Arenan i 360 dagar utan landsbegränsning

Jag tror att jag är här för att lära mej och jag tror att det inte tar slut med detta liv. Hör Petra Zilliacus tankar om andlighet i Ett annat Himlaliv.
--

Tro

Nyligen publicerat - Tro