Hoppa till huvudinnehåll

Äntligen Ola Salo!

Ola Salo
Go On Go On är Ola Salos solodebut. Ola Salo Bild: Linus Hallsénius ola salo

Ända sedan The Arks avskedsturné gjorde ett stopp på Rock off i Mariehamn har jag väntat på att Ola Salo ska släppa eget material. Året var 2011 och ganska länge väntade jag. Men det sägs ju att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge.

Nu har Ola nämligen gett ut den första singeln Go On Go On från sitt kommande soloalbum som ges ut senare i vår. Förväntansfullt klickade jag igång den nyutgivna musikvideon.

På Olas Facebook-sida har fansen tagit positivt emot den nya låten. Och jag gillar också låten, i synnerhet för att låten inleds med fiol, min svaghet i poplåtar. Först kändes låten aningen kaotisk men när jag efter några lyssningar fick grepp om den så kändes den fantastisk. Många olika element blandas till en perfekt mix.

Ola Salo lär ska bege sig ut på turné i sommar, hoppas han besöker Finland snart.

Kolla musikvideon till Go On Go On nedan. Den är gjord av videokonstnären Anders Weberg som just nu också arbetar på att göra världens längsta film (720 timmar).