Hoppa till huvudinnehåll

Rappscenens Woody Allen på spellistan

Hoodie Allen
Hoodie Allen har gjort en låt tillsammans med Ed Sheeran. Hoodie Allen Bild: Hoodie Allens pressbild rapp

Det bästa med måndagar är så klart nya låtar på spellistan. Vi har en riktig genremix att bjuda på, allt från rapp till dunkande klubbmusik.

Från och med denna vecka får du höra fyra nya låtar på vår spellista. Det är Ellie Goulding, Timmy Trumpet, Hoodie Allen och Tove Lo som står för låtarna denna måndag.

Ellie Goulding / Love me like you do

Love me like you do är Ellie Gouldings bidrag till filmen Fifty Shades of Grey, och nu kan du lyssna på låten på X3M och psykiskt förbereda dig inför filmpremiären. Vi tycker att den är definitivt en av Ellie Gouldings mera vågade låtar.
Timmy Trumpet ft. Savage / Freaks

Timmy Trumpet, alltså Sydneybaserade Tim Smith tar Spring break till de finska klubbarna med den här låten. Dunka-dunka!
Hoodie Allen ft. Ed Sheeran / All about it

Rappscenens Woody Allen har slagit sig samman med Ed Sheeran till en superhjälteduo. Hoodie Allen heter egentligen Steven Markowitz och kommer från New York. Om du vill höra Ed Sheeran rappa ska du garanterat lyssna på den här låten.
Tove Lo / Talking body
Tove Lo, 27, har inte saktat ner. Hon har turnerat i Australien med Katy Perry, hon har tagit över amerikanska Billboardlistan med sin låt Habits och nu har hon kommit ut med en ny singel som du från och med idag kan höra på radio X3M.

Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.