Hoppa till huvudinnehåll

Blues släpper Zamorsky till SHL

Petr Zamorskys saga all i Blues.
Petr Zamorskys saga all i Blues. Bild: Lehtikuva zamorsky

Ligalaget Esbo Blues och backen Petr Zamorsky går skilda vägar. Den 22-åriga tjecken fortsätter sin säsong i SHL och Örebro.

Enligt Blues blev transfern av i samförstånd. Zamorsky gjorde 25 matcher för Blues i Finland, i vilka han noterades för 3+3=6 poäng.

Örebro ligger för tillfället på sjätte plats i den svenska ishockeyligan SHL. Blues utan Zamorsky spelar redan ikväll borta mot TPS medan Örebro på sin webbplats uppger att Zamorsky är aktuell för spel den 10 februari.

Hoppa över Twitterpostning

  • JYP-fostrade backar skrev kontrakt med NHL-lag

    Honka återvänder till Dallas, Niku fortsätter i Winnipeg.

    De JYP-fostrade backarna Julius Honka och Sami Niku har var för sig skrivit under NHL-kontrakt. Honka återvänder till Dallas Stars medan Niku fortsätter i Winnipeg Jets.

  • Våldsamma protester mot coronarestriktioner i Italien - uppdämd social oro skakar alla stora städer

    Unga lider särskilt hårt då ekonomin drabbas av corona.

    Protester mot nya coronarestriktioner skakar alla större städer i Italien. Från Turin i norr till Neapel i söder har ilskna, frustrerade och coronatrötta italienare gått ut på gatorna för att protester. Det har förekommit skadegörelse och våldshandlingar samt spekulationer om att maffian, högerextremister och fotbollshuliganer ligger bakom protesterna. Men faktum är att det handlar om en uppdämd social oro som nu får utlopp.

Läs också