Hoppa till huvudinnehåll

Performance: Flickorna gjorde allt som begärdes

I kväll kan du en sista gång delta i konstnärsduon nameless unika webbperformance Room without Escape. Performancen äger rum från och med kl. 19 och du hittar livestreamen här.

Jag fick förra onsdagen med en kamera vara delaktig i deras performance som då stod under devisen colours. En, som du ser i videon nedan, minst sagt färggrann upplevelse.

Samtidigt tog jag tillfället i akt och intervjuade kvinnorna bakom performancegruppen nameless innan de uppträdde framför sina wekbbkameror.

Nameless gjorde också en egen video som sammanfattar deras performance:

Läs också:

Flickorna gör allt du begär! Allt!

Anna-Sofia och Lidia är dina i en vecka!

 • Knäckebröd på långrostad havre

  Gott och lättbakat knäckebröd.

  Talkonmjöl eller skrädmjöl är ett smakrikt mjöl gjort på långrostad havre, ofta stenmalt. Det blir ett gott och lättbakat knäckebröd, som dessutom är naturligt glutenfritt.

 • Tillandsian lever på luft och ljus

  En växt utan rötter som tar fukt ur luften.

  Inom Tillandsia släktet finns en grupp växter som är extremt tåliga. De klarar av att leva utan rötter och den fukt de behöver tar de ur luften.

 • Lägg citrusfrukter på burk - de håller i månader

  Passar bra till glass ostbricka eller som marmelad.

  Att lägga frukt på burk och täcka med sockerlag är ett bra sätt att konservera. När man tillagar frukten hel på det här sättet håller den sej flere månader och kan användas till allt från ostbricka, kött, sallad, glass till en härlig chokladkaka.

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje