Hoppa till huvudinnehåll

Fredrika allergitestar sig i sändning

programledare äter morot
Fredrika är allergisk för morötter. programledare äter morot fredrika lindholm

Trodde du din måndag suger? Det gör den inte … mer. Varje måndag gör Fredrika något hemskt bara för att din måndag ska kännas lite bättre. Allt detta gör hon helt frivilligt. Vissa kan hävda att detta är ”superdumt” medan andra kan tycka att hon förbättrar världen och framför allt just din måndag.

Allt sedan barnsben har jag varit allergisk för morot och har med andra ord inte ätit råa morötter på 15 år. Idag åt jag en bit för första gången. Detta delvis på grund av att få din måndag att kännas lite bättre och delvis på grund av att jag ville veta om jag fortfarande är allergisk eller inte. Resultatet var att jag nog är det.

Det konstiga med att äta något man inte ätit på 15 år är delvis att man helt glömt hur man ska gå till väga då man äter det. Jag hade helt glömt bort hur det kändes att äta morot och dessutom glömde jag också att man måste tugga morot … länge. Med andra ord så tuggade jag typ två gånger före jag svalde vilket högst antagligen också är en av orsakerna till att jag just nu i denna stund (medan jag skriver) har grymt ont i magen.

Som sagt, trodde du din måndag suger? Det gör den inte … mer.

Mer från programmet

Nyligen publicerat - X3M