Hoppa till huvudinnehåll

Maroon 5, Helen Sjöholm och James Bay nya på Radio Vegas spellista

Maroon 5
Maroon 5 Maroon 5 Bild: Live Nation Finland maroon 5

Här presenterar Radio Vega litet närmare de nya låtar som kanalen nu börjar spela. Som vanligt är det stor bredd på musiken. Mycket nöje!

Maroon 5 / Sugar

I nya singeln Sugar blandar amerikanska Maroon 5 glatt pop, soul, funk och disco till en snygg helhet. Sugar finns på bandets femte studioskiva V och har blivit en stor hit världen över. Få se om den kan tävla med deras kanske mest kända hit Moves Like Jagger.

Helen Sjöholm / Stjärnorna som tindra över Skarpnäck

Helen Sjöholm fick sitt stora genombrott under andra halvan av 1990-talet när hon hade huvudrollen i musikalen Kristina från Duvemåla. Hennes mest kända hittar är nog Gabriellas sång från filmen Så som i himmelen och Du är min man som hon gjorde tillsammans med Benny Anderssons Orkester. Men Helen Sjöholm har förstås som bekant haft många fler musikaliska framgångar än så. Dessutom är hon filosofie hedersdoktor vid Mittuniversitetet i hennes hemstad Sundsvall. Stjärnorna som tindra över Skarpnäck är från musikalen Livet är en schlager av Jonas Gardell och Fredrik Kempe.

James Bay / Hold Back The River

Som bekant är James Bay en bukt i Kanada vid södra änden av Hudson Bay. Men James Bay är även en brittisk singer-songwriter som efter tre st. EP:n nu äntligen gett ut debutalbumet Chaos and the Calm. Hold Back The River är singel nummer två från skivan som tagits emot mycket väl av såväl kritiker som publiken.

Följ Radio Vega på Spotify:

Läs också

Nyligen publicerat - Vega