Hoppa till huvudinnehåll

STK + Pampas Nationaldag = sant

Medina
Medina kommer att vara pricken på i:et på Pampas Nationaldag. Medina Bild: Pressbild / Rockoff medina

Radio X3M deltar i Pampas Nationaldag genom att sända Svenska Talande Klubben med Medina och Stök från kvällsfesten. Dessutom sänder Stiftelsen direkt från olympiaden.

Årets uppsättning av den glada studerandekarnevalen Pampas Nationaldag går av stapeln fredagen den 27.3 i Vasa. I år har Radio X3M den stora äran att vara med om festligheterna.

På eftermiddagen sänder Stiftelsen med Frillan och Prillan live från olympiaden på torget och på kvällen sänds Svenska Talande Klubben från kvällsfesten i Rewell Center. Det kommer att bli årets bästa fest!

Svenska Talande Klubben och Pampas Nationaldag presenterar:

Medina

Medina är en svensk hiphop-duo bestående av Sami Rekik och Ali Jammali, vars rötter sträcker sig allt från Tunisien till Sverige och Finland. Medina skapar musik som tar lyssnarna till tropiken och känns som en medryckande dans längs de exotiska sandstränderna - en genre de själva vill kalla Haffla. Duons absoluta genombrott kom år 2012 med Där palmerna bor och sommarplågan Miss Decibel som sålde fyrdubbelt platina. Också förra sommaren hade de en succéhit med låten Se på mig nu.Stök

Stök är en hiphop-grupp från Göteborg vars musik inspireras av energiska balkantoner samt av den svenska vis-skatten, som sedan blandas ihop i ett snabbt tempo och garanterar att folk studsar som gummibollar på dansgolvet. Stök är aktuell med nya singeln Ett Varv Till och lovar sin publik att de skall leva upp till sitt namn.
Svenska Talande Klubben på Rewell Center i Vasa sänds direkt i Radio X3M och som webb-tv på x3m.yle.fi med start kl. 22.
Sändningen börjar 22:00
Dörrarna öppnas: 22:30
Stök: 23:30
Medina: 00:15

Åldersgräns 18 år
Här hittar du mera info och biljetter.

Kontakta Yle Radio X3M:
Anders Alanen Evenemangsproducent
anders.alanen@yle.fi
PB 13, 00024 Yle

Nyligen publicerat - X3M