Hoppa till huvudinnehåll

Seinabo Sey på Svenska Talande Klubben i april

Seinabo Sey på STK
Seinabo Sey uppträder på Svenska Talande Klubben. Seinabo Sey på STK Bild: Mikael Dahl sth

Aprilversionen av STK bjuder in den fantastiska svenska musikern Seinabo Sey och som uppvärmare ser vi vår egen Ronya.

Klubben ordnas på Tavastia i Helsingfors den 14 april.

Huvudakt: Seinabo Sey

Den svensk-gambiska sensationen Seinabo Sey gav ut sin debut-ep For Madeleine i oktober, med hjälp av producent-låtskrivaren Magnus Lidehäll (jobbat med till exempel Veronica Maggio, Katy Perry och Madonna).

För tillfället jobbar talangen bakom hit låtarna Younger, Hard Time och Pistols at Dawn med sitt kommande album, är aktuell som Grammis-vinnare (årets nykomling) och dessutom har hon planer på att erövra resten av världen. Efter Seys nyligen avslutade miniturné i USA ser medierna redan en ny Adele i den unga stjärnan.Förband: Ronya

Ronya är en finlandssvensk-brittisk sångerska från Sjundeå som snabbt blev populär med sin succélåt Annoying 2011. Debutalbumet The Key Is The Key släpptes ett år senare, fylld av låtar med mystiska skandinaviska toner. Ronya har uppträtt med egna låtar samt jazz och r’n’b covers i Helsingfors sedan hon har var 14 år gammal, och hon får även sina influenser från många olika håll.

För tillfället är hon aktuell med sin nya singel Work Harder och sitt kommande album som släpps i början av året.
Klubben sänds direkt i Radio X3M och som webb-tv på x3m.yle.fi med start klockan 20.
Dörrarna till Tavastia öppnas klockan 20.00 den 14 april.
Ronya spelar klockan 21.00.
Seinabo Sey spelar klockan 22.00.
Åldersgräns 18 år.

Mera om biljetterna här.

Nyligen publicerat - X3M