Hoppa till huvudinnehåll

Nightwish, Molly Petterson Hammar och Stefan Andersson nya på Radio Vegas spellista

Nightwish
Nightwish Nightwish Bild: Nightwish nightwish

Här presenterar Radio Vega litet närmare de nya låtar som kanalen nu börjar spela. Det bjuds på symfonisk metal, melodifestival och svensk pop. Mycket nöje!

Nightwish / Élan

Tänk att det nästa år redan har gått 20 år sedan Nightwish startade. Det dröjde inte många år innan Nightwish hade nått ut från Kitee till hela omvärlden. Élan är första singeln från nya plattan Endless Forms Most Beautiful som ges ut den 27:e mars. Élan är även första singeln med nya sångerskan Floor Jansen.

Molly Petterson Hammar / I'll Be Fine

Svenskan Molly Pettersson Hammar blev först känd år 2011 genom talangtävlingen Idol där hon kom på en hedervärd fjärde plats. Hon tävlade även i Melodifestivalen i år med låten I'll Be Fine. Hon gick inte vidare, men fick ändå en hit.

Stefan Andersson / Det betyder ingenting

Stefan Andersson slog igenom redan under tidigt 1990-tal. Han fick bl.a. en Grammis år 1992 som Årets Nykomling. Sedan dess har det blivit hittar med låtar som Catch the Moon och Anywhere is Paradise. De senaste åren har Stefan Andersson gett ut skivor med historiska teman som Karlstens fästnings historia, Svenska Ostindiska Companiet och Gustav III. Det betyder ingenting finns på hans senaste skiva Made In China. Den handlar om skeppet Götheborg som den 14 mars 1743 lämnade sin hemmahamn för att segla till Kanton i Kina.

Följ Radio Vega på Spotify:

Läs också

Nyligen publicerat - Vega