Hoppa till huvudinnehåll

Vem kan ge Tommys en match?

Dansbandet Tommys 2014 med Tom Käldström, Kent Vikstrand, Fredrik Lönnqvist, Markus Stara
Ingen verkar klå Tommys på Danslistan Dansbandet Tommys 2014 med Tom Käldström, Kent Vikstrand, Fredrik Lönnqvist, Markus Stara tommys 2014

Tommys fortsätter att regera på Danslistan vecka efter vecka. Ingen verkar rå på dem. Både fansen och jurygruppen röstar ivrigt på Tommys och vinnarlåten Att ännu älska dig. Sedan september har bandet 19 veckor på första plats och endast fyra veckor som tvåa på listan.


De fyra som lyckats kila förbi Tommys är guldklassbandet Carisma, Marlenes samt norska Ole Ivars. Men 19 veckor som etta slår alla rekord.

Tommys är också guldklassband sedan tidigare med låten En duva med bruten vinge.

Nästa spelning för Tommys är i Stjärnhallen, Nykarleby inkommande lördag 21 mars.

Arvingarna är Danslistans långkörare nummer ett och står på tröskeln till Guldklassen. Hänger de kvar denna vecka åker de in i hedersklubben med vackra balladen Finns det någon annan nu med Lars "Lasseman" Larsson som solist.

Låten finns med på Arvingarnas senaste album Änglar och en massa kärlek och hör till bandets succélåtar under det senaste året.


Veckans nykomling på Danslistan är Lasse Stefanz med Jag skulle ge vad som helst från fjolårsplattan Honky Tonk Rebels.


Österbottniska Dansdax har tagit sin bästa placering och ingår för tillfället i listans topp-3 med nya låten Jag tänder ett ljus.

Häng också du med i röstningen på Danslistan!
I Vega på söndag kl. 14.06 och tisdag kl. 13.03.

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje