Hoppa till huvudinnehåll

Sarah Tiainen sjunger och talar i Andrum

Sarah Tiainen
Sarah Tiainen Bild: Tomas Tiainen sarah tiainen

Jag heter Sarah Tiainen och kommer från Karleby. Jag är teol.mag. och pastor i metodistkyrkan.

Jag är utnämnd till Jakobstad metodistförsamling på en liten procent. Min primära uppgift för tillfället är att vara hemma med vår 1,5-åriga son. Jag är gift med Tomas som arbetar som lärare på det som förr kallades för högstadium.

Förutom att jag är galet intresserad av allt vad ledarskapsutveckling är, så är en annan stark passion sjungandet. Det har jag hållit på med i helat mitt liv och t.o.m. avlagd nån enstaka examen. För tillfället fyller gospelgruppen Mrs Bighill Singers min tid och mitt sångbehov.

Detta är första gången jag medverkar i Andrum och hoppas att du som lyssnar blir välsignad av det du hört.

(Sarah i Andrum 27.3., 17.4., 28.4. kl 6.54 och 9.05)

Läs också

Tro

Nyligen publicerat - Tro