Hoppa till huvudinnehåll

Läspodden: Minkar och förklädda flickor

Bild på böckerna De förklädda flickorna, En bön för de stulna, Minkriket och Transparente blanche.
Bild på böckerna De förklädda flickorna, En bön för de stulna, Minkriket och Transparente blanche. Bild: Catariina Salo läspodden

Läspodden är här igen! Böckerna "En bön för de stulna" av Jennifer Clement, ”De förklädda flickorna i Kabul” av Jenny Nordberg, ”Minkriket” av Karin Erlandsson och Peter Sandströms "Transparente blanche" analyseras och diskuteras av Kia Svaetichin, Ida Henriksson, Catariina Salo och Ida-Lina Nyholm.

Vad tycker de om böckerna? Vem tycker att Peter Sandströms bok är det bästa som någonsin skrivits? Varför är det så oerhört viktigt att läsa om flickorna i Kabul och i Mexiko? Och hur bra lyckas Erlandsson beskriva minkarnas lukt? Allt detta och mycket till i läspodden.

Läs också

Nyligen publicerat - Kultur och nöje