Hoppa till huvudinnehåll

Trädgården hos mig, april 2015

fyra glada människor
Programledarna tackar för säsongen.Tack! fyra glada människor Bild: Yle/Trädgården på Strömsö Strömsö (tv-program),trädgårdsskötsel (arbete),Camilla Forsén-Ström,Owe Salmela,Alexandra De Paoli,trädgården på strömsö. avsnitt 8

Trädgården på Strömsö är över för den här gången

Många har gillat serien och vi som gjorde den hoppas att kunna gör en andra säsong om något år. Alla program finns på Arenan i ett år framåt och trädgårdsinspiration och kunskap i artikelform hittar du här.

"Trädgården hos mig, april 2015"

Det finns väl inte så mycket att titta på i rabatten nu i april, eller...? Det är kanske lite för tidigt att börja med trädgårdsbestyren nu i april, eller...? Men vi är alla intresserade av hur det ser ut hos varandra, planen, förberedelserna, aprilbestyren nu innan den stora grönskan väller in. Därför öppnar Strömsö bildgalleriet "Trädgården hos mig, april 2015". "Trädgården hos mig, april 2015" samlar bilder från minsta frö till största sommardröm fram till den 30 april.

Skicka dina bilder till stromso@yle.fi eller via Strömsös facebook. Du kan också sända bilder per post till "Trädgården hos mig, april 2015", Strömsö/YLE 5, PB 1000, 65101 Vasa. Vi publicerar så många som möjligt.

Strömsö

Bilder på Instagram

Vi i rutan

 • Camilla Forsén-Ström

  Camilla Forsén-Ström

  Konstexpert
 • Porträtt av Elin Skagersten-Ström, programledare för det finlandssvenska tv-magasinet Strömsö.

  Elin Skagersten-Ström

  Redaktör

  Programledare för Strömsö.

 • Nicke Aldén sitter på farstun framför ett rött hus och ler mot kameran.

  Nicke Aldén

  Programledare

  Programledare för Strömsö och Egenland. Kontakt: niklas.alden@yle.fi

 • Jim Björni

  Jim Björni

  Redaktör
 • Lee Esselström

  Lee Esselström

  Redaktör

  Redaktör och hantverksexpert på Strömsö.

 • En kvinna i en blå skjota sitter på ett trappsteg och ler mot kameran. Grönskande träd i bakgrunden.

  Lena Gillberg

  Trädgårdsexpert
 • Örtexpert Alexandra De Paoli

  Alexandra De Paoli

  Örtterapeut

  Örtterapeut och journalist, uppvuxen i Stockholm men numera bosatt i norra Sverige.

 • Porträtt på Strömsös kock Anders Samuelsson med skog i bakgrunden

  Anders Samuelsson

  Kock

  Jag är Strömsös kock. I köket gillar jag hållbarhet och ekologiska världen, och satsar gärna på det skandinaviska köket i kombination med nya smaker. På fritiden gillar jag friluftsliv och skidåkning.

Nyligen publicerat - Strömsö