Hoppa till huvudinnehåll

Duudsonit sjunger i Succémorgon

Jarppi och HP från Duudsonit gästar Succémorgon
Jarppi skulle ta en selfie men hade ingen tumme så det blev en vanlig bild istället. Jarppi och HP från Duudsonit gästar Succémorgon Bild: X3M hannu-pekka parviainen

Hur låter det då HP från Duudsonit sjunger Elvis-låtar med vatten i munnen? Eller då Fredrika sjunger Katy Perrys I Kissed a Girl med en banan i munnen? HP och Jarppi från Duudsonit gästade Succémorgon. Kolla in videoklippet i artikeln.

Killarna i Duudsonit har gjort allt man kan tänka sig. Men vi har aldrig hört dem sjunga. Därför ordnade vi en tävling som gick ut på att sjunga låtar med olika saker i munnen. Jarno "Jarppi" Leppälä var den som gissade vilken låt det var frågan om, medan Hannu-Pekka ”HP” Parviainen och Fredrika fick sköta sången.

Kolla på det här alldeles fantastiska klippet för att kicka igång Påsken!