Hoppa till huvudinnehåll

Ted slutar i Succémorgon

Ted Forsström.
Ted kommer att finnas kvar på X3M. Ted Forsström. Bild: Privat ted forsström

Ted Forsström, som varit programledare för Succémorgon sedan programmet började, drog sin sista sändning idag. Han kommer ändå inte att försvinna från X3M.

Efter fyra år på Succémorgon kommer Ted nu att anta nya utmaningar. Resten av den här våren ska Ted jobba med spelprogrammet Kontroller,och han kommer inte heller att försvinna från X3M. Kontroller fortsätter på hösten med Ted som programledare, och förutom det kommer han att jobba med andra projekt på X3M. Vad det är berättar vi mera om senare.

Succémorgon fortsätter med Janne och Fredrika.

Ted har en hälsning till alla er som lyssnat på Succémorgon under de här åren:

Det här var min sista sändning i Succémorgon. Jag åker nu på semester och efteråt kommer jag att börja jobba med andra saker på kanalen. Jag vill tacka alla ni som lyssnat för att jag fått vara en del av era vardagsmorgnar! Speciellt tack åt alla som under årens lopp hört av sig med uppmuntrande kommentarer, de har betytt mycket och kommer att finnas kvar i min hjärna länge. Vi hörs igen i framtiden,

Ted