Hoppa till huvudinnehåll

Djupt budskap och kärleksbekymmer med på spellistan

Bild: Camilla Akrans rihanna

X3M:s spellista får en utökning av Medina, Rihanna, Danny Saucedo och Ed Sheeran. Olika sorters musikstilar med budskap, glädje och hjärtesorg bjuder vi på den här veckan.

Rihanna – American Oxygen

En låt med ett lite djupare budskap av popartisten. Låten är också ganska annorlunda än hennes tidigare låtar. Den här är tyngre än de klubblåtar hon har släppt förut och en sådan här genre klär henne jättebra. Jag lyssnar gärna på mera låtar som den här.Medina - Tills vi koolar

En svängig låt, som får foten att stampa och axlarna att rycka i takt med den glada sången. Den kommer att bli en utmärkt låt för sommaren. Duon, som består av Sami Rekik och Ali Jammali, har redan andra hitar i bagaget, som både ”Där palmerna bor” och ”Miss Decibel”. Blir det här också en hit? Åtminstone förutspår Muffins i popbloggen att den blir en sommarplåga.Danny Saucedo ft. Malcolm B. – Brinner i bröstet

Förut har Danny Saucedo satsat på engelska låtar men nu har han spelat in sitt första album på svenska. Den här sången är en av låtarna i det nya albumet som hanldar om ett krossat hjärta.

Ed Sheeran – Photograph

Ed Sheeran fortsätter i samma stil med en enkel kärlekslåt som får vilket hjärta som helst att smälta. Han vet vad han gör och det fungerar grymt bra.Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.

Nyligen publicerat - X3M