Hoppa till huvudinnehåll

Allt var bättre på -80:talet!

david hasselhoff
david hasselhoff Bild: Britta Pedersen / EPA / All Over Press the hoff

Allt var bättre förr!


Det är väldigt sällan jag tar just de orden i min mun, då det ju inte är nånting som jag tycker. För allt var ju inte bättre förr.

Men… så snubblade jag över den här låten, och speciellt den här videon. David Hasselhoffs, ”True Survivor” – en ny låt, från den kommande filmen ”Kung Fury”, som plockar fram så mycket minnen, känslor, nostalgi, drömmar från min barndom, från alla de där filmerna jag såg på VHS, som lade ribban för allt det var som det mest coola i hela världen! Jag menar se nu på det här:

Vet inte med er men jag får gåshud! Visst är han bra här, David Hasselhoff? Skönt med folk som inte tar sig själv på alltför stort allvar. Ja och imponerande hur spot-on hela konceptet är med alla referenser till -80tals actionrullar, datorspel osv. Nästan så jag blir lite tårögd. Fick genast en grym lust att gräva fram alla gamla filmer, reparera VHS-spelaren, och köra nostalgihelg fullt ut! Om inte annat så för att få höra de här klassikerna från -80talet, som alltid gör mig på lika gott humör:
Sen var ju inte ALLT bättre på 80:talet, inte ens de här låtarna. För i rättvisans namn, som den ”rättvisans riddersman” jag är, måste jag ju erkänna att "True Survivor" låten, skriven av Jörgen Elofsson (skrivit låtar för bl.a Britney Spears, Kelly Clarkson mfl.) nästan till och med är bättre än originalen!,Men, vilken nostalgi-rush jag ändå får då jag hör dem alla.

Vilka filmlåtar får dig att gå igång som en ångvält och bli varm inombords? Dela gärna med dig!