Hoppa till huvudinnehåll

Borgåbandet "The Onetimer" spelar in ny CD

Sång och Talang, The Onetimers frontfigur Rolf Gustafsson på scen i Borgå,
Bandets frontfigur Rolf Gustafsson Sång och Talang, The Onetimers frontfigur Rolf Gustafsson på scen i Borgå, Bild: Sång och Talang, the onetimers frontfigur rolf gustafsson på scen i borgå

Borgåbandet The Onetimer var ett av de band som spelade under evenemanget Sounds i Konstfabriken i Borgå under veckoslutet.

- Det var riktigt roligt och allt gick som smort. Vår nya låt "Sails of life" togs väl emot och publiken var med på noterna, säger Aaron Koskelainen.
En video på låten publicerades under evenemangets gång på YouTube. På tre dygn har den redan setts av närmare 700 personer.

Några nya evenemang eller festivaler finns inte än så länge i kikaren. Kanske lika så bra, eftersom Borgåbandet just nu står i startgroparna med att spela in en skiva. CD:n kommer att innehålla minst fyra låtar och utkommer i juni eller juli.

Låtarna på den nya skivan avviker markant från låten "Sails of life".

- Nu handlar det mera om progressiv rock med olika influenser, säger Koskelainen.

The Onetimer startade år 2010 mer eller mindre av en slump. Bröderna Rolf och Axel Gustavson skulle uppträda på en spelning och behövde en basist. De kallade in sin småkusin Aaron Koskelainen och bandet var fött.

Läs också