Hoppa till huvudinnehåll

Så blir regeringsprogrammet

Partiledarna Juha Sipilä (C), Timo Soini (Sannf) och Alexander Stubb (Saml) presenterar sitt regeringsprogram.
Partiledarna Juha Sipilä (C), Timo Soini (Sannf) och Alexander Stubb (Saml) presenterar sitt regeringsprogram. Partiledarna Juha Sipilä (C), Timo Soini (Sannf) och Alexander Stubb (Saml) presenterar sitt regeringsprogram. Bild: Lehtikuva sipilä

Alexander Stubb (Saml) blir finansminister, Timo Soini (Sannf) blir utrikesminister. Regeringen lovar värna om tvåspråkigheten. De blivande regeringspartiernas ledare Juha Sipilä (C), Timo Soini (Sannf) och Alexander Stubb (Saml) presenterade sitt regeringsprogram. Yle Nyheter rapporterade direkt.

Läs mera om regeringsprogrammet här: Hårda sparåtgärder och sänkta skatter

Läs också

Nyligen publicerat - Inrikes