Hoppa till huvudinnehåll

Förlåt Fredrika. Förlåt.

Fredrika är rädd i rallybilen
Fredrika i rallybilen Fredrika är rädd i rallybilen fredrikas måndag suger

Det här är ett öppet brev till Fredrika Lindholm på Succémorgon i Radio X3M.

Hej Fredrika.

Först och främst vill vi tacka dig för allt du gjort för att få alla andras måndagar att kännas lite bättre. I flera år har du offrat ditt eget välbefinnande och din trygghet för vår skull. Men den här gången tog vi det för långt. Förlåt.

Vi ville ordna en spännande och utmanande överraskning åt dig i veckans Fredrikas måndag suger. På pappret såg allting bra ut. I verkligheten visade det sig att det här med rallybilar var att ta vatten över huvudet. Eller, rättare sagt, ta vatten över ditt huvud. Hade vi vetat hur det skulle sluta så hade vi valt att leka med hundvalpar och såpbubblor istället.

Hoppas du förlåter oss. Hoppas du kan finna det i ditt hjärta att fortsätta göra våra måndagar lite bättre genom att göra dina måndagar lite sämre.

Tack och förlåt.
Kramar.

Mvh. Dan, Janne och alla andra inblandade.

Mer från programmet