Hoppa till huvudinnehåll

De bästa manliga strippscenerna

Channing Tatum är tillbaka. Precis som vi vill ha honom. Bild: ©2012 Warner Bros. Entertainment Inc. channing tatum

För tre år sedan sprängde Magic Mike banken för Channing Tatum. Nu är Channing tillbaka i uppföljaren Magic Mike XXL.

Magic Mike gjordes med en minimal budget och blev en av de största framgångssagorna under 2012. Regissören Steven Soderbergh (Erin Brockovich, Ocean's Eleven) lyckades, än en gång. Den här filmen blev också något av ett nytt lyft för Matthew McConaughey som efter det gjort succéer som Dallas Buyers Club, Interstellar och True Detective.

Den här gången lyser han med sin frånvaro, men Channing hänger kvar.

Samtidigt ger inte filmen oss så mycket nytt. Gänget beger sig ut på en klassisk road trip. Det ska strippas. En sista gång. Story är tunn, dialogen helt ok. Stundvis bra, men allt känns ändå som en enda lång transportsträcka till slutminuternas klimax då vi, än en gång, får se dem dansa.

Är du intresserad av att se strippande karlar? Sätt dina pengar på en liveshow. Är du intresserad av att se Channig Tatum strippa? Nå, här har du din högst antagligen enda chans.

Det bör sägas: Ettan var bättre, punkt.

Manliga strippare på vita duken är inget nytt. Vi listar en topp trea på de bästa scenerna med karlar som klär (dansar?) av sig och får betalt för det.

3. The Proposal (2009)

Sandra Bullock spelar en chef som tvingar en anställd spelad av Ryan Reynolds att gifta sig med henne så hon inte blir av med sitt visum i USA. Hon är från Kanada. Givetvis ska det ordnas möhippa. På en sliskig bar i Alaska träder Ramone fram, en strippare vars bäst före datum gått ut för länge sedan. Men som bekant är gammal äldst. Observera Betty White som sticker in sedlar i Ramones strings.2. Magic Mike (2012)

Omöjligt att inte ha med företrädaren till den Finlandsaktuella uppföljaren. Finns inte så mycket att tillägga. Tryck på play och se själv.1. The Full Monty (1997)

Klassikernas klassiker. Sex arbetslösa stålarbetare funderar på alternativa metoder att försörja sig och sina respektive familjer. Så de bildar en manlig strippgrupp. Damerna i Sheffield blir eld och lågor och uppmarnar dem att visa allt, The Full Monty.

Nyligen publicerat - X3M