Hoppa till huvudinnehåll

Att lyckas i L.A.: Sahandra - Laser focus, baby

Sahandra Sundström kommer från den lilla byn Sundby, utanför Jakobstad. För två år sedan packade hon två resväskor och åkte till LAX International Airport.

Då visste hon inte ens var hon skulle bo. Allt hon visste var att hon ville sjunga och att hon ville bo i Los Angeles. Efter ett och ett halvt år av att leva på insparade pengar så träffade hon plötsligt en snubbe på ett evenemang för musiker, som skulle komma att bli hennes manager.

Tillsammans har de nu gjort hennes första singel och dessutom spelat in en video till den. Nu står hon på tröskeln till att lansera den i USA.

Sahandra är full av energi, men inte så där okontrollerad som jag själv blir när livet är så fantastiskt att jag inte vet på vilket ben jag ska stå. Sahandras energi är riktad, fokuserad.

Hon vet vart hon vill – till toppen – och hon vet vad som krävs av henne. Jag antar att det är det som folk menar med ”laser focus”.

Text: Magnus Silfvenius Öhman

I Att lyckas i L.A. får vi möta ett gäng nordbor som bor i L.A. Avsnitten är tre minuter långa, och den gemensamma nämnaren är att alla ger sig på samma dröm: att lyckas i L.A.

Hela serien hittar du på Arenan.

Nyligen publicerat - X3M