Hoppa till huvudinnehåll

NHL-storstjärna misstänks för rattfylleri

Ryan O'Reilly i ishockey-VM 2015.
Ryan O'Reilly i ishockey-VM 2015. Ryan O'Reilly i ishockey-VM 2015. Bild: EPA/FILIP SINGER oreilly

Ishockeyspelaren Ryan O’Reilly som nyligen tecknade ett sjuårskontrakt med NHL-klubben Buffalo Sabres värt 52,5 miljoner dollar misstänks för rattfylleri.

En vecka efter jättekontraktet med Buffalo misstänks O’Reilly enligt Buffalo News ha varit inblandad i en bilolycka i Lucan i den kanadensiska provinsen Ontario. Där körde en pickup-Chevrolet in i en byggnad där caféet Tim Hortons finns.

O’Reilly och hans vän lär ha påträffats cirka en kilometer från olycksplatsen, Buffalo-spelaren med mer än 0,8 promille alkohol i blodet.

– Vi är medvetna om uppgifterna kring förra veckans incident som involverar Ryan O’Reilly. För tillfället är vi i en process där vi samlar mer information och kommer inte att kommentera mer innan vi har pratat med alla involverade parter, sade Buffalos General Manager Tim Murray på klubbens Twitter-konto.

Förra säsongen noterades O’Reilly för 17+38=55 poäng på 82 matcher för Colorado. 2014 vann han priset som säsongens gentlemannaspelare i NHL och våren 2015 var han med om att vinna VM-guld med Kanada i Prag.

Hoppa över Twitterpostning

Hoppa över Twitterpostning

Läs också

Nyligen publicerat - Sport