Hoppa till huvudinnehåll

Podcast: Drömmen om New York besannades

Chriso Vuojärvi samtalade med Annemarie Hjorth i sin podcast "Möten i New York"
Chriso Vuojärvi samtalade med Annemarie Hjorth i sin podcast "Möten i New York" Chriso Vuojärvi samtalade med Annemarie Hjorth i sin podcast "Möten i New York" Bild: Yle / Christian Vuojärvi anne-marie hjorth

I det tredje avsnittet av podcasten "Möten i New York" samtalar jag med Annemarie Hjorth. Hon har det senaste halvåret jobbat som praktikant på det finländska generalkonsulatet men snacket kretsar mer kring hennes upplevelser i New York.

Från chocken som var den svinkalla vintern till New Yorks bästa och sämsta sidor. Samt den knepiga (läs: dyra) bostadsmarknaden.

Skicka gärna e-post till christian.vuojarvi@yle.fi om ni har tips på svenskspråkiga New Yorkbor som ni gärna skulle höra i podcasten.