Hoppa till huvudinnehåll

Ted håller med: FÖRBJUD KRÄFTSKIVORNA!

olika kräftor
Usch. olika kräftor kräftor

Jag blev så glad när jag läste Catariina Salos krönika om hur kräftskivor borde förbjudas. ÄNTLIGEN nån som fattar vilket totalt slöseri med pengar och tid hela konceptet med kräftskivor är!

Det att folk säger att kräftskivor i kombination med alkohol är det bästa som finns är ganska talande - att man uttryckligen måste vara full för att digga dem! Varje jävla sommar är det samma jävla rumba om de här kräftskivorna och jag är bara så trött på att alla hela tiden glorifierar dem! Jag KAN helt enkelt inte förstå VARFÖR alla diggar kräftskivor??

Lyssna på den här smörjan. Speechless av bandet Crayfish. Låttiteln fattar man ju, det är så skit så man tappar talförmågan! En trött och knärrig gubbe som marrar till tonerna av en gitarr som låter som om den är dränkt i sriracha-sås och blivit stämd av en öronlös säl!

Crayfish Kingdom av Save The Stream är ett annat exempel på ljud som orsakar missbildningar i själen. Vad är det här för Sigur Rós-wannabes?? Elektroniskt plinkande som låter som en vattenförlossning ovanför ett elpiano! Det här låter så illa att jag får sjukt i ÖGONEN!

DET HÄR ÄR SKRÄP. AVSKRÄDE. SLAGG. Värre än plastavfallet som kväver delfinerna! Crayfish - Original Mix av Jack Oliver. Bandet heter så för när man hör deras musik får man lust att slita cocktailpinnar ur oliver och skära djupa jack i sig själv tills man till sist sticker dem i näsan med hopp om att pricka pannloben. Det finns ORSAKER till att disco bara var stort på 70-talet! Det här är den musikaliska motsvarigheten till Vietnam-kriget! Den borde egentligen heta polyklorerade_dibensodioxiner.mp3 för den är exakt lika giftig!

We're Not Exactly Lobsters av Not Exactly Lobsters. Det finns inte tillräckligt många ord på synonymer.se för att kunna beskriva den här musikaliska utstötningen. Antagligen så är det genom svart magi och djuroffring som man lyckats återskapa ett potpourri av ljud från världshistoriens alla mord som man sen låtit tonsättas av en säck med fiskmåsar!

Jag fick afasi av den här traktorn.

Vad ÄR det här för DYNGA?? Vi fiskar kräftor av Astrid Lindgren, nån sorts spoken word-bullshit helt utan musik?! Eller är det nån sorts vidrig a cappella? Jag FATTAR INTE hur folk kan tycka detta är bra! Blir man som barn biten av radioaktiva räkor på vissa ställen i Svenskfinland och får superkrafter som innebär att man kan lyssna på detta och tycka det är bra?! Det är obegripligt!

OBEGRIPLIGT.

Kräftskivor! Fy fan!

Nyligen publicerat - X3M