Hoppa till huvudinnehåll

Att lyckas i L.A.: Juha - Inte för naiv

Magnus träffar Juha Markkanen som representerar Finland och ansvarar för landets marknadsföring i stora delar av USA. Han får träffa nästan vilken kändis han vill och dessutom använda konsulatets pool och tennisbanor i Bel Air.

Juha Markkanen är en man med mycket energi. Han arbetar som General Consul of Finland to the US.

General Consul är att vara ambassadör, när ambassadören sitter i Washington och man själv arbetar i Los Angeles. Juha representerar Finland och ansvarar för landets marknadsföring i ungefär halva USA. ”Ah”, tänker ni, ”då måste han ju ha typ 200 personer som arbetar för honom”. På Juhas kontor jobbar 8 stycken. Det blir lätt rätt mycket att stå i då.

Det finns många anledningar till att jag gärna skulle ha Juhas jobb: han får hänga med typ vilken kändis han vill, han har tillgång till konsulatets residens i Bel Air (med tennisbana, pool och servicepersonal) och alla hans helger går till att socialisera och knyta och förmedla kontakter, skaka hand och minnas namn ... Okej, helt ärligt, jag skulle inte ha en chans. Jag tänker mig att jag har större chans att konkurrera ut Ryan Seacrest. Kalla mig naiv.

Text: Magnus Silfvenius Öhman

I Att lyckas i L.A. får vi möta ett gäng nordbor som bor i L.A. Avsnitten är tre minuter långa, och den gemensamma nämnaren är att alla ger sig på samma dröm: Att lyckas i L.A.

Hela serien hittar du på Arenan.

Nyligen publicerat - X3M