Hoppa till huvudinnehåll

Fem tecken på att din partner är otrogen och egentligen tillhör en okänd makt som vill ockupera Åland

en svartvit kyss
Mmm... Visste du annars baby att Ryssland aldrig erkänt Ålands neutralisering? en svartvit kyss kyss

Du kanske bör dumpa din partner och ringa skyddspolisen?

Även om du nyligen blivit en lycklig sambo eller har varit gift i 20 år så finns det alltid varningstecken på att din bättre hälft har tappat intresset, hittat någon ny och dessutom tillhör en okänd makt som vill ockupera Åland. Här är fem tidiga tecken som kan tyda på att du bör dumpa din partner och ringa skyddspolisen.

1. Många ursäkter för att vara borta hemifrån

Tidigare har din gulle alltid haft tid för dig, men nu har det blivit allt mer egentid. Hen kanske börjar gå på möten kring Ålands demilitarisering, språkresor till S:t Petersburg eller på allt mer återkommande stugkvällar med kamraterna - de ryska kamraterna.

2. Konstiga humörsvängningar

Din livskamrat blir irriterad för att det blir allt svårare att hitta på ursäkter för att vara borta från dig. Tidspressen på den planerade ockupationen ökar och såväl Ålands landskapsregering som Spetsnaz flåsar hen i nacken, det är klart det blir stressigare.

3. Stilen ändras och vikten går ner

Hen har träffat någon ny och vill se så bra ut som möjligt. Plötsligt är det endast vikta, kamouflagefärgade skjortor som gäller. Träningslägren inför ockupationen har varit hårda och det syns på hens kroppsvikt och på att hen numera alltid är renrakad eller har håret i en spänd knut. Militärisk disciplin är A och O.

4. Hemlighetsfull med sina apparater

Plötsligt blir det mycket viktigt att du inte får tillgång till din partners meddelanden och konversationer i olika sociala medier. Hen kanske rentav har skaffat en ny telefon att smussla med? En telefon med kyrilliskt alfabet. Informationen om datum och tidpunkter angående den stundande offensiven får inte spridas till civila. Det är ytterst viktigt att ingenting läcks ut.

5. Förändrat kroppsspråk

Din kompanjon har dåligt samvete för sin otrohet och därför kanske undviker ögonkontakt med dig. Om det förändrade kroppspråket också inbegriper stelhet kan det bero på att hen övat så mycket på att gå i parad under stugkvällarna med sina nya kamrater. Tidigare har din partner kanske varit kramsjuk, men nu undviker hen plötsligt att röra dig. Din sambo kanske redan ser dig som ett civilt offer och då är det lättare att redan innan ockuperingen behandla dig med kyla. Dumpa din partner och ring skyddspolisen.