Hoppa till huvudinnehåll

Nu ska de skotska katterna akta sig för Boström!

Kauppi och Boström jagar sprintmedalj 2013

Orienterings-VM fortsätter på söndag med sprintfinalerna. Kvalsegrarna Minna Kauppi och Mårten Boström går in för att kämpa om medaljer. I kvalet snubblade Boström över en katt, men nu i finalen behövs det något större hinder för att stoppa världsmästaren från 2013.

Mårten Boström och Minna Kauppi vann vardera sitt kvalheat i fredagens sprintkval. Boström gjorde dessutom en fin insats sprintstafetten på lördag. Både Kauppi och Boström har visat gryende form och bör räknas till de stora förhandsfavoiterna i tävlingen.
De övriga finländarna som tog sig till dagens final är Jenni Patana och Severi Kymäläinen.

Sprintfinalerna direkt på Yle Fem och Yle Arenan kl. 19:50!

Läs också

Nyligen publicerat - Sport