Hoppa till huvudinnehåll

Pinsamt, Krista Siegfrids och Linda Zilliacus!

Succémorgon
Succémorgon Bild: Yle / Camilla Fagerholm succémorgon

Hur får man både Krista Siegfrids och Linda Zilliacus att berätta om sina allra pinsammaste stunder i livet? Succémorgon har svaret.

I dag hade vi den stora äran att få både Linda Zilliacus och Krista Siegfrids på besök. När vi hade båda två i studion samtidigt passade vi såklart på att tävla, vilket vi älskar.

Tävlingen var en simpel frågesport och på grund av Kristas nya singel Better on my own fick hon tävla ensam mot Linda, Christoffer och Fredrika. Beroende på vem som förlorade så skulle endera Linda eller Krista tvingas berätta en pinsam historia om sig själv.

Till slut förlorade Krista tävlingen och måste berätta om hur det gick till då hon hade efterfest med The 69 Eyes.

- För länge sedan var jag på en efterfest och snackade med ett rockband. I något skede utbrast jag ”Yeah, 69 eyes you’re so great!”. Då tittade en av killarna på mig och frågade vad jag just sagt. Jag upprepade det jag sa och då utbrister samma kille ”We´re fucking Nine Inch Nails from America”. Han blev upprörd och pratade inte med mig under resten av kvällen, berättar Krista.

Är du också skådespelare?

Då Linda fick höra om Kristas lilla miss gällande The 69 Eyes och Nine Inch Nails bestämde hon sig för att vara generös och också bjuda på en liknande historia om henne själv.

- Jag fick den stora äran att få dela ut en guldbagge på operan i Göteborg. Trots att jag själv inte röker så blev jag meddragen till ett rökrum där alla andra var. I rökrummet fanns en trevlig snubbe som jag pratade med i ungefär fem minuter förrän jag frågade honom om han också var skådespelare. Då tittade han på mig utan att svara och log. Efteråt fick jag veta att det var Mads Mikkelsen.

För att Linda inte skulle känna sig ensam berättade Janne och Krista till slut också om den gången då Krista trodde att Paleface var en roudare då de träffades på en festival i Vasa. Hoppsan!

Har du någon pinsam historia från ett möte med en kändis? Berätta!

Kolla också in Kristas sprillans nya video till nya singeln Better on my own: