Hoppa till huvudinnehåll

Brinnande bilar och läppstift

Skärmdump från Krista Siegfrids video.
Skärmdump från Krista Siegfrids video. Bild: Skärmdump. krista siegfrids

I veckans nya låtar hittar vi superkvinnorna Florence och Krista som levererar stora känslor och Isac Elliot som sjunger om kärlek och läppstift.

Florence + The Machine / Queen Of Peace

Vi börjar med att presentera måndagens nya låtar med ingen annan än Florence + The Machine och deras nya singel Queen of Peace. En stor och stark låt, som handlar om kärlek och smärta. Dessutom är videon en riktig godbit. Den är nästan 10 minuter lång och kombinerar låtarna Queen of Peace och Long And Lost. Vi får uppleva ung kärlek, familjedrama och modern dans på den karga engelska lansbyggden. Om det här vore en film skulle jag vilja se den!

Florence + The Machine är dessutom Finlandsaktuella för att bandet uppträdde nu under veckoslutet på Flowfestivalen i Helsingfors.Krista Siegfrids / Better On My Own

Krista Siegfrids leverar än en gång! Better On My Own är en energisk poplåt som du garanterat kommer att sjunga i bilen och i duschen. I videon säger hon adjö till pojkvännen och bränner hans bil. You go girl!

Better On My Own är andra singeln från hennes kommande album, som ska släppas i slutet av året.Isac Elliot / Lipstick

Den finlandssvenska hjärtekrossaren är tillbaka. Isac sjunger om kärlek och läppstift tillsammans med ingen mindre än den amerikanska rapparen Tyga. Lipstick är första singeln från Isacs kommande tredje album.

Om man kollar på videon är läppstift den nya pennan att skriva kärleksfulla meddelanden med. Undrar om läppstiftsförsäljningen kommer att explodera i Finland på grund av Isac?Måndagens andra nya låtar är:

Selena Gomez ft. A$AP Rocky / Good For You
Måns Zelmerlöw / Should've Gone Home
Carly Rae Jepsen / Run Away With Me
Lemaitre ft. Jennie A. / Closer
Ulrik Munther / Alltid leva, aldrig dö

Hela listan