Hoppa till huvudinnehåll

Manchester United aktivt – uppges köpa, sälja och låna ut

Anthony Martial i Monaco och Giorgio Chiellini i Juventus i en Champions League-match i april 2015.
Anthony Martial i Monaco och Giorgio Chiellini i Juventus i en Champions League-match i april 2015. Anthony Martial i Monaco och Giorgio Chiellini i Juventus i en Champions League-match i april 2015. Bild: EPA/SEBASTIEN NOGIER martial

Monacos 19-årige anfallsspelare Anthony Martial har enligt Sky Sports lämnat Frankrikes landslagssamling för att skriva på för Manchester United.

Enligt Sky Sports har Frankrikes förbundskapten Didier Deschamps gett Martial lov att lämna landslagssamlingen. RMC Sport uppger att övergånssumman är cirka 60 miljoner euro och senare genom bonusar kan landa på 80 miljoner euro. Fransmannen Martial har representerat Monaco sedan sommaren 2013 och gjort 11 ligamål.

Sky Sports uppger också att anfallsspelaren Javier Hernandez är nära en flytt till Bayer Leverkusen. Enligt Sky Sports skulle övergångssumman vara cirka 12 miljoner euro, enligt Daily Mail 16 miljoner euro. Säsongen 2014–2015 var Hernandez utlånad till Real Madrid. 27-årige Hernandez har spelat i Manchester United sedan 2010 och har på 103 ligamatcher noterats för 37 mål.

Uppgifter till Sky Sports gör dessutom gällande att United vill låna ut sin mittfältare Adnan Januzaj. Borussia Dortmund uppges ligga närmast ett låneavtal med den 20-årige belgaren.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport