Hoppa till huvudinnehåll

Följ med Sex & Sånt till Pargas Pride

Sex & sånt är tillbaka! I höstens första avsnitt beger sig Dan Granqvist till sin hemstad Pargas där Prideparaden ordnades för första gången i år.

Sex & Sånt är tillbaka efter sommarpausen och vi kör igång med ett helt avsnitt från Pargas Pride. Efter Åbo Pride förra året bestämde sig några ungdomar i Pargas för att de vill ta Pridekonceptet till staden med drygt 15000 invånare. Efter ett drygt år av förberedelser och nagelbitande var det äntligen dags. Uppskattningsvis 300 personer deltog i paraden och många dök upp för att beskåda Pargas första Prideparad någonsin.

I avsnittet pratar Dan med Carolina Wikman som är en av arrangörerna av Pargas Pride, Catariina Salo som är Miss Gay Finland 2015 och Simon Karlsson som deltog i Prideparaden tillsammans med sin flickvän. Vad betyder Pride ur dessa personers synvinklar?

Nyligen publicerat - X3M