Hoppa till huvudinnehåll

Dröm dig tillbaka till STK

Benjamin
Benjamin charmade alla. Benjamin Bild: Yle / Camilla Fagerholm stkekenäs

STK med Isac Elliot och Benjamin var en succé. Kolla de bästa klippen från Ekenäs bollhall här.

Vi har ännu inte riktigt återhämtat oss från förra fredagens Svenska Talande Klubben, så fantastiskt var det. Två av de största finlandssvenska tonårsidolerna kom till Ekenäs och det blev masshysteri med hög decibelnivå.

För att ännu en gång återgå till kvällen, här får ni den nya singeln Lipstick av Isac Elliot och Roller Coaster av Benjamin. Klicka igång och njut!

Du har väl inte missat att Norlie och KKV och Elin Blom stiger upp på Svenska Talande Klubbens scen i Vasa 18 september.

  • Live kl. 14.55: Regeringen svarar på frågor från studerande om coronaläget

    Talar om välbefinnande och framtidsutsikter.

    Regeringen vänder sig till studenterna med framtidshopp i dystra coronatider. När kan studenterna återvända till högskolorna, när nås de av vaccinet och finns det några jobb under studietiden och efter examen? Det kan bli frågor vid dagens coronainfo för studerande klockan 15. Svenska Yle streamar och rapporterar direkt.

  • Förslaget på en bro över järnvägen i Hangö norra röstades ner

    Plankorsningen i Hangö norra borde bli säkrare.

    Plankorsningen över järnvägen i Hangö norra borde rivas och ersättas med en mer trafiksäker lösning då Hangö-Hyvingebanan elektrifieras. Det anser Trafikledsverket som erbjuder sig att dela på kostnaderna med staden. Men majoriteten i stadsstyrelsen vill annorlunda.