Hoppa till huvudinnehåll

KAJ får eget program på X3M

kaj
kaj Bild: Yle/Petter Sandelin kajland

Humorgruppen KAJ humor är tillbaka i etern. KAJ får ett eget program, Kajland, på Yle X3M i oktober. Kajland är en podd och ett radioprogram som gör höstregnet lite lättare att ta.

- Kajland är en suverän stat i våra hjärnor. Det är ett skatteparadis, en charterort, en marknad, teaterscen, nyhetsstudio, ett bandrum… Listan kan göras lång, konstaterar medlemmarna i KAJ.

Med lite andra ord kan Kajland beskrivas som ett sketchprogram och en tillflyktsort när du vill ha lite kul. I nio veckor under hösten kommer KAJ att inte bara spruta ur sig nya sketcher utan också en låt som avrundar veckans chartertur till Kajland.

- Kajland är programmet för dig som ännu inte fått leidon på vad KAJ har att komma med, du som gillar sketcher där 90 procent av orden är diftonger och för dig som gillar obskyra band med märkliga låtar. Eller om du bara vill koppla av och skratta en stund.

Kevin Holmström, Axel Åhman och Jakob Norrgård tar dig med till deras egen värld med en massa nya karaktärer och sketcher med start första veckan i oktober.

Det första poddavsnittet dyker upp på Yle Arenan fredagen 2.10 och programmet sänds också på Radio X3M från och med lördag 3.10.2015 kl. 17.03.

Sagt om programmet:

“Åtminstone så spelade de inte Karalåtin.”
“Inte ens solskyddsfaktor 50 hjälper mot denna paria.”
“Lika roligt som salmonella på charterresan.”

Bolaget