Hoppa till huvudinnehåll

Berättelse 30: ”Ångrar att jag bröt med min tjej”

en man lutar sig över bordet
en man lutar sig över bordet Bild: YLE/Marcus Rosenlund #inödochlust

Vi hade varit tillsammans sedan vi var 16 och 17 år. Det var bådas första stora kärlek.

Det var mycket passionerat de första åren. Kärleken klarade också min armétid. Småningom blev vi ändå allt mer som bästa vänner fast vi nog älskade varandra. Men jag kände att jag behövde pröva på nån annan. Var ju bara 17 när vi träffades.

Min flickvän ville ändå fortsätta, så jag föreslog öppet förhållande. Jag levde livet och träffade tjejer. Hade sex med ett tiotal. Jag njöt på något plan men kände mig helt tom inuti. Gjorde slut med flickvännen för att känna efter vad jag egentligen ville.

Det blev mycket snabbt klart för mig att det var min gamla tjej jag ville ha. Hon var och är mitt livs kärlek. Men hon vågar inte ta mig tillbaks eftersom jag var så osäker under en lång tid.

Nu är vi båda ensamma och antagligen olyckliga. Eller egentligen vet jag inte vad hon tänker. Ångrar innerligt att jag lämnade henne då. Det var definitivt inte värt de lösa sexförhållanden jag hade.


anonym kille

Berätta din egen historia här.

Läs också

Familj

Till Buu-klubben
Till Hajbo
Till MGP