Hoppa till huvudinnehåll

Hur går en skilsmässa till?

Hur vet man när ett förhållande är värt att kämpa för och när det är dags att skicka in skilsmässopappren?

En skilsmässa är alltid ett stort beslut att ta. De flesta som genomgår skilsmässa har funderat på saken, antingen tillsammans eller enskilt, i flere år. Men hur gör man helt konkret när man märker att förhållandet tar mer än det ger? Hur vet man när det är dags att gå skilda vägar? Och hur påverkar en skilsmässa barnen?

Sex & Sånt pratar den här veckan om skilsmässor med Hannah Norrena som skilt sig, Sebastian Selenius vars föräldrar skilt sig och sexualterapeut Anna Kolster.

Svenska Yle fokuserar i höst på parförhållanden och skilsmässor. Projektet heter I nöd och lust och samlar in skilsmässohistorier. Svenska Yle fokuserar i höst på parförhållanden och skilsmässor. Dela med din historia eller läs de publicerade historierna här.

Nyligen publicerat - X3M