Hoppa till huvudinnehåll

Ljuskrona av gammalt bildäck

Gamla bildäck kan användas till mycket mera än att bara odla i. En ljuskrona av ett gammalt bildäck blir en fulsnygg inredningspryl, som passar lika bra i ett lusthus som i ett modernt vardagsrum.

Det som behövs för detta projekt är ordentliga verktyg, muskelstyrka och en god dos inspiration.

En utflykt till ett loppis och en annan utflykt ut i naturen är nödvändig om du inte är en sådan som har lådor och skåp fulla med diverse metallskrot, mossa och kvistar.

Vill du göra en ljuskrona till ditt hem lönar det sig att kolla upp däcket noggrannare så att det är giftfritt.

Ska ljuskronan hänga i ett växthus eller på verandan kan du använda vilket gammalt däck som helst.

  • Tusentals demonstrerade i Bryssel mot FN:s migrationspakt

    Polisen använde både vattenkanoner och tårgas.

    Det blev oroligt i Bryssel på söndag, då tusentals demonstranter marscherade i protest mot Belgiens undertecknande av FN:s migrationspakt. Frågan har blivit en het potatis, och kan eventuellt fälla den belgiska regeringen.

  • EU-länderna nöjda med resultatet från klimatmötet i Katowice - små länder oroliga över det praktiska

    Avtalet kritiseras för att inte vara tillräckligt ambitiöst.

    Trots att förhandlingarna under klimatmötet i Katowice gled in på övertid och några länder satte sig på tvären lyckades man nå konsensus. Resultatet gjorde att många av deltagarna gratulerade sig själva. - Det är väldigt svårt att få nästan 200 länder att enas om ett så detaljrikt och specifikt avtal. Under de här förhållandena är varje litet framsteg en massiv framgång och i det här paketet finns tusentals små framsteg, säger Michail Kurtyka, ordförande för klimatkonferensen.

Nyligen publicerat - Hobby och hantverk