Hoppa till huvudinnehåll

Astrid Holm årets 4H-medlem

Astrid Holm (använd i samband med att Astrid valdes till årets 4H-medlem)
Astrid Holm Astrid Holm (använd i samband med att Astrid valdes till årets 4H-medlem) Bild: 4H astrid holm

Astrid Holm från Kimitoön har valts till årets medlem 2015 av styrelsen för Finlands svenska 4H.

19-åriga Holm har varit medlem i organisationen i 13 år och har aktivt deltagit i olika aktiviteter, allt från klubbar och kurser till internationella aktiviteter, skriver 4H. Trots att hon för tillfället studerar utomlands håller hon fortfarande kontakt med 4H och hjälper till då hon kan.

- Astrid är så otroligt duktig på allt hon företar sig. Astrid har verkligen varit en inspirerande och uppskattad medlem i 4H. En verklig förebild för både unga och vuxna, säger Kimitoöns 4H:s verksamhetsledare Clara Bergström i ett pressmeddelande.

Utmärkelsen årets medlem delas nu ut för 54:e gången. Årets medlem utsågs första gången år 1962.

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland