Hoppa till huvudinnehåll

Succémorgon testar: The condom challenge

Trodde du din måndag suger? Det gör den inte... mera. Den första måndagen varje månad gör Fredrika något jobbigt för att just din måndag ska kännas lite bättre. Den här måndagen valde hon att testa på The condom challenge.

The condom challenge är ett internetfenomen som går ut på att man fyller en kondom med vatten för att sedan släppa ner den i huvudet på någon. Målet är att kondomen ska falla ner och sluta sig kring huvudet på personen så att vattnet blir på insidan.

Hur kändes det?

Tänk dig att du sitter i en parkeringshall. Det är iskallt i hallen på grund av att den gigantiska dörren öppnas med jämna mellanrum då bilar åker ut och in. Du är iklädd endast små shorts och en t-shirt och till råga på allt sitter du i en gul solstol menad för barn. Du fryser och det enda du vill är att gå hem men det får du inte. Istället måste du tappert sitta i kylan och lida medan din kollega kastar vattenfyllda kondomer på dig. Det är The condom challenge i ett nötskal.

Det värsta är att förväntningarna är att vi ska lyckas med detta redan efter det första kastet men så är inte fallet. Hur många gånger tar det innan det lyckas? Eller lyckas det alls? Kolla in klippet för att få veta.

Obs! Det kan vara farligt om kondomen fastnar på huvudet! Var försiktig om du prövar på det här hemma.