Hoppa till huvudinnehåll

Prinsessan Madeleine i Skavlan: Jag njuter av tiden med barnen

Prins Nicolas döptes söndagen den 11 oktober.
Prins Nicolas döptes söndagen den 11 oktober. Bild: EPA/ANDERS WIKLUND/TT SWEDEN OUT prins nicolas

Prinsessan Madeleine med maken Chris O'Neill gästade på fredagskvällen talkshowen Skavlan och gav då för första gången någonsin en gemensam tv-intervju. Gäster i fredagens program var också artisten Adele och tv-kocken Jamie Oliver.

- Vi lever ett väldigt normal liv just nu. Jag är hemma med barnen på heltid och njuter av att vara mycket med dem. Chris jobbar mycket men när han är hemma försöker vi göra roliga saker tillsammans. På helgerna går vi på zoo och på marknaden i närheten och köper fina grönsaker, berättar prinsessan Madeleine i programmet.

Kocken Jamie Oliver frågar då vem det är som lagar maten i familjen varpå prinsessan Madeleine erkänner att hon knappast någonsin lagat en ordentlig måltid till Chris.

- Men Chris är väldigt bra på att laga mat. Jag vill inte ens gå in i köket, det är hans domän. Jag försöker hjälpa till men han tycker bara att jag stökar ner.

Prinsessan Madeleine pratar också i programmet om sina tankar om att vara en offentlig person. Hon säger att hon sedan hon var liten helst velat dra sig undan.

- Mina föräldrar fick alltid huvudvärk när vi skulle ta familjefoton och sånt, för jag sprang alltid iväg och gömde mig. De var alltid tvungna att dra mig dit och jag bara skrek. Jag ville aldrig vara en del av det, säger prinsessan i det sista programmet av Skavlan den här säsongen.

Adele: Ålderskris

Sångerskan Adele pratar i programmet om sin ålderskris.

- Saker blir väldigt seriösa när man blir vuxen. Och man inser inte att man har blivit vuxen förrän slumpmässigt en dag när man gör något och det kommer över en rakt ur det blå. Och det skrämde livet ur mig. Jag är inte gammal alls, men jag känner det. Och jag känner att jag bara blir äldre, säger sångerskan vars nyaste album 25 slagit så gott som alla rekord som kan slås och nu är uppe i 4,49 miljoner sålda exemplar.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, Jamie Oliver och Adele gör också tillsammans med programledaren Fredrik Skavlan ett försök att framföra en julhälsning på svenska, något som får dem alla att brista ut i skratt. Du kan se videon på svt.se.

Hela programmet ser du här.