Hoppa till huvudinnehåll

Svar: Ingen inbjudan

Insändare
Insändare Bild: Yle Yle,Insändare,yle svarar

Martin Markèn undrar i Vasabladet (8.12) varför Yle inte bevakade invigningen av Campus Norrvalla.

Svaret är att Yle Österbottens redaktion inte fick någon inbjudan.

Vi kände alltså inte till att det var invigningsfest i måndags. Däremot har vi gjort många inslag om idrottscampuset, senast under höstens första skoldag då vi sände direkt från Campus Norrvalla i Radio Vega Österbotten.

Yle Österbotten har en bred bevakning i 14 kommuner mellan Karleby och Kristinestad. Där ryms både positiva nyheter och en kritisk granskning av samhället. Den som vill bilda sig en egen uppfattning om vårt innehåll kan följa oss på svenska.yle.fi/osterbotten.

Ulrica Lövdahl
Chef för Yle Österbotten

Det här svaret publicerades i Vasabladet 10.12.2016.

Bolaget