Hoppa till huvudinnehåll

Tommy + Prillan = Stiftelsen

stiftelsen
stiftelsen Bild: YLE/Amie Borgar tommy nordlund

Nytt år, nya utmaningar och nya Stiftelsen! Från och med måndag 11 januari gör Tommy Nordlund och Pernilla "Prillan" Karlsson debut i Stiftelsen som det nya oslagbara radarparet!

Gillar du att tillbringa dina eftermiddagar med oss på X3M? Klart det! Och vi har goda nyheter: Stiftelsen kör på mellan 14 och 18 varje vardag också i år - fast med delvis ny besättning.

Tommy, X3M:s egna EDM-expert som är bekant från bland annat Supernova, X3M Kväll och Musikrepubliken, återförenar sig med fenomenala Prillan. Tillsammans kommer detta oslagbara radarpar att underhålla dig i den förnyade Stiftelsen. Vi ser sååå fram emot 2016!

Prillan och Tommy, vad har lyssnarna att se fram emot?

- Stiftelsen med Prillan och Tommy kliver in i ditt liv just när efter-lunchen-slöheten slagit till, när du drömmer om en ledig kväll hemma. Eller när du undrar som mest över vad kändisarna sysslar med och vad som är det största Svenskfinland snackar om just i dag. Vi tycker själva att eftermiddagen är den bästa stunden på hela dygnet! Det är då vi vet vilken sorts dag det blir - vilka de hetaste samtalsämnena är, vem som orsakat dagens största skandal, och vilken som är kvällens partylåt nummer ett. Och så har Hollywood precis vaknat! Stiftelsen fortsätter såklart att vara din bästa vän på hemvägen och vi ser fram emot att ha mycket kontakt med lyssnarna - luren är alltid fri!

Förhoppningsvis rumsren

Pernilla, vad är det bästa med Tommy?

- Tommy är som en tatuerad hundvalp med två ben som alla vill ha, röra och gosa med och nu ska jag få ha honom varje eftermiddag! Han är dock lite mer rumsren än dom flesta hundvalpar (tror jag) och så har han en massa snygga kläder på sig också (tror jag). Det finns stunder då jag rör mig på djupt vatten lite för ofta och då är Tommy en perfekt typ som ror i land det mesta, om inte så sjunker vi tillsammans och det sista man kommer att höra av oss är ett hysteriskt panikartat skratt. Vi kommer att överraska er på olika sätt varje eftermiddag och det kommer att bli sjukt kul att se vad som händer i en radio nära dig! Jag skulle nästan våga påstå att det mesta kan hända när vi två stängs in i en studio.

Sa jag redan att Tommy är snuskigt finurlig också? Han får till och med en rutten ensam lördagskorv att bli dagens överdrivet mest spännande samtalsämne.

Som en superhjälte

Tommy, vad är det bästa med Pernilla?

- Pernilla är som en kombination av de bästa typerna från Ankeborg. Hetlevrad, ärlig och entusiastisk som Kalle Anka (men med byxor, oftast). En godhjärtad vardags-superhjälte som åtminstone menar väl, precis som Stål-Långben (inga jämförelser i övrigt). När det gäller kändisnyheter trollar hon fram de roligaste historierna som en riktig Magica de Hex (samma sak igen, inga andra jämförelser, jag lovar!). Pernilla säger som det är, och det ger 100 pluspoäng enligt mitt sätt att räkna. Jag tror vi tycker olika om exakt varannan sak i hela världen, så det blir spännande att se hur vårt förhållande ter sig!

Johanna "Joppe" Dikert övergår till X3M-tv

Djurälskande och resgalna Joppe, Prillans "partner in crime" denna höst, lämnar Stiftelsen och övergår till det fantastiska X3M-tv kollektivet tillsammans med bland annat Ted Forsström och Dan Granqvist. I en tidigare intervju berättar Joppe att hon förutom djur och resande är grymt fascinerad av människokroppen och alla kroppsfunktioner. Vad kommer det månne att utmynna i på X3M-tv?

Har du frågor till Stiftelsens nya radarpar? Ställ dem här i kommentarsfältet!

Nyligen publicerat - X3M