Hoppa till huvudinnehåll

HIFK:s andra halvlek knäckte GrIFK

HIFK-SIF 2.12.2015
Lotta Kulju var bäst i HIFK med nio mål. HIFK-SIF 2.12.2015 Bild: Yle/Janne Karinkanta damhandboll,handboll,hifk,hifk damer,hifk handboll,kulju,lotta kulju

Det var botten mot toppen. Det blev ändå dramatik mellan GrIFK och HIFK. Till slut knep favoriterna en knapp seger.

Efter trettio minuters spel i Grankulla var det jämnt skägg mellan nästjumbon GrIFK och tabelltvåan HIFK. Då såg det ut att kunna bli en riktigt spännande andra halvlek, men sedan vände vinden.

Under den första kvarten av andra halvlek satte hemmalaget två bollar bakom Annika Lindström i HIFK-målet. Den takten håller givetvis inte mot HIFK.

Helsingforslaget gick ifrån och vann med tre bollars marginal. Tack vare 23–20-segern tog HIFK in två poäng på tabellettan Dicken. GrIFK är fortfarande nästjumbo i tabellen.

Resultat:
GrIFK–HIFK 20–23 (12–12)

 • Galtby färjfäste.

  Ingen strejk i skärgårdstrafiken

  Färjetrafiken i skärgården skulle ha stannat upp i morgon.

  Parterna i tvisten om skärgårdstrafiken godkände riksförlikningsman Minna Helles medlingsbud i natt. Färjetrafiken i skärgården skulle ha stannat upp på fredag.

 • Javier Mascherano passar bollen.

  Sju år långa måltorkan över då Barcelona satte press på Real

  Javier Mascherano lyckades näta i sin 319:e match för Barca.

  Sju år och 319 matcher. Så länge tog det för Javier Mascherano att öppna målkontot i Barcelona. Barcelona tvålade till jumbon Osasuna med 7–1 och satte press på Real Madrid i toppen av tabellen.

 • Jonathan Demme

  Filmregissören Jonathan Demme död

  Regisserade bland annat "När lammen tystnar".

  Filmregissören Jonathan Demme har avlidit. Han regisserade allt från komedier till thrillers, och blev mycket känd för filmen "När lammen tystnar".

Läs också

Nyligen publicerat - Sport