Hoppa till huvudinnehåll

Atlas värvar bosnier från Cocks

Atlas får förstärkning från Cocks. Atlas-HIFK 14.11.2015 Bild: Yle/Kristian Karlsson atlas,fm-ligan i handboll,handboll,källman,mikael källman

Vandalaget Atlas skiver på sin Facebook-sida att man skrivit kontrakt med Mirza Mimic. Kontraktet sträcker sig över resten av säsongen.

Mimic kommer från Cocks där han fick ganska sprasamt med speltid. Bosniern har redan börjat träna med Vandaklubben.

– Under hösten hade vi lite problem med skador och sjukdomar som orsakade spelarbrist. När vi fick möjligheten att värva Mimic var vi intresserade och visste att en spelare av hans kaliber skulle vara en förstärkning för oss, säger lagledaren Kenneth Ekström.

Mimic hade en stor roll i Helsingfors IFK före flytten till Cocks. I Riihimäkilaget kunde 27-åringen inte fortsätta sin målproduktion i samma takt och därför blev en flytt till ett annat lag aktuell.

Atlas ligger på femte plats i handbollsligan åtta poäng bakom ledande Cocks.

  • Bokrecension: Ett barns memoarer

    Anders Larssons nya bok fångar stora känslor i liten kropp.

    I Ett barns memoarer har Anders Larsson skrivit en totalt oemotståndlig, klok, eftertänksam och rolig bok om stora känslor i en liten kropp.

  • Trump vill höja försvarsbudgeten med ”historiska” nio procent

    Ska bekostas med nedskärningar i bistånden.

    USA:s president Donald Trump vill utöka försvarets budget med vad han kallar ”historiska” nio procent, vilket skulle innebära 54 miljarder dollar extra för försvaret under följande räkenskapsår. Höjningen skulle bekostas med nedskärningar i bland annat utlandsbistånden.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport