Hoppa till huvudinnehåll

Larsmo-lösenordsgenerator

Bild för Larsmo lösenordsgenerator
Tack Larsmo! Bild för Larsmo lösenordsgenerator Bild: Bakgrundsbild: Yle / Jonas Forth lösenord

I år behöver du inte anstränga dig för att hitta på ett starkt lösenord, vår ultimata lösenordsgenerator gör det för dig.

Miljoner av lösenord blir stulna och offentliggjorda varje år, och 2015 var inget undantag. I ett desperat försök att göra världsbefolkningen lite smartare i sina lösenordsval publicerar Splashdata årligen det gångna årets populäraste (sämsta) lösenord.

2015 populäraste lösenord
Vi kan konstatera att vi inte blivit smartare med åren. ”123456” och ”password” toppar fortfarande listan. Bland de nya lösenorden våra hjärnor lyckats klämma fram finns ”starwars”, ”login” och ”1234567890”. 2015 populäraste lösenord Bild: Claudia Rybin/Yle 2015

Finns ditt på listan? Misströsta inte, i år behöver du inte anstränga din hjärna tack vare vår ultimata lösenordsgenerator. Med hjälp av en komplicerad algoritm producerar vår generator ett ohackbart lösenord åt dig. Hur kan vi garantera detta, undrar du? Jo, Larsmodialekt. Det finns ju inte på någon ordlista i världen!

Larsmo-lösenordsgenerator

Varsågod, här har du fem olika lösenordsalternativ!

Ett starkt lösenord

  • Använd inte riktiga ord, namn eller enbart siffror.
  • Använd istället en kombination av stora och små bokstäver och siffror.

Mer tips hittar du här.

Nyligen publicerat - X3M