Hoppa till huvudinnehåll

Jagr "tvingas" spela All Star-matchen?

Jaromir Jagr i landslagströjan 2015.
Jaromir Jagr. Jaromir Jagr i landslagströjan 2015. Bild: EPA/FILIP SINGER jaromir jagr

Den tjeckiske ishockeylegendaren Jaromir Jagr vill fokusera på grundserien istället för att spela All Star-match i NHL. Då kan han vara tvungen att stå över en match i grundserien.

År 2009 valde Detroits Nicklas Lidström och Pavel Datsjuk att inte delta i All Star-matchen trots att de var inbjudna. Då tvingade NHL dem att stå över nästa match i grundserien. Samma straff har också drabbat Sidney Crosby.

Då årets All Star-match ska gå av stapeln nästa veckas söndag vill inte Jaromir Jagr delta. Han känner sig sliten och använder hellre sina krafter i de vanliga NHL-matcherna. Det kan han alltså komma att straffas för.

Detta uppger Miami Heralds journalist George Richards.