Hoppa till huvudinnehåll

Har du Svenskfinlands roligaste autocorrect-klåp?

Skärmdump på autocorrect humor
En äkta diskussion från Janne Grönroos telefon. Skärmdump på autocorrect humor succémorgon,Yle X3M

Autocorrect-missar är något av det roligaste och pinsammaste som finns. Nu vill vi samla in Svenskfinlands bästa autocorrect-klåp. Slicka in ditt!

Roliga kattvideor delar första plats när det kommer till hjärnlös och underhållande tidsfördrift en trög eftermiddag. Men vad kunde vara lika underhållande som fåniga katter, tänker du? Jo, dråpliga autocorrect SMS-missar. Sajter för autocorrect-klåp har ploppat fram som svampar ur jorden en regnig september sen smarttelefonerna fick den funktionen.

Skadeglädje - bästa glädjen!

Nu efterlyser vi Svenskfinlands roligaste autocorrect-FAILS. Skicka en skärmdump på ditt tragikomiska missöde för andras underhållning på x3m.web@yle.fi eller skriv ut din SMS-fadäs här i kommentarsfältet. Vi samlar de roligaste i ett bildgalleri som publiceras på x3m.yle.fi!

Här är några bidrag som lyssnarna skickade in till Succémorgon:

Min telefon korrigerar "gomoron" till "gonorrén". Min bror fick ett gonorré-sms.― Ina, Facebook
Jag skickade till min mamma när vi var i Vanda: Ok, nu har vi kommit till Vandalisering och skall snart checka in.― Cecilia, Facebook
Jag avslutar ofta mina meddelanden med ett glatt "Piss på dig".― Micaela, Facebook
Morsan skulle skriva att inte jag skulle glömma nåt, men minns inte vad, så skrev hon "glöm inte penisförlängaren"― Pontus, Facebook