Hoppa till huvudinnehåll

IS: HJK:s stjärna på väg till Kazakstan

Erfan Zeneli är på väg att lämna HJK. Erfan Zeneli, HJK. Bild: YLE/AnttiKoivukangas erfan zeneli,fotboll,hjk,sport,zeneli

Erfan Zeneli har tränat med HJK i vinter, men nu skriver Ilta-Sanomat att han inte stannar i Helsingforsklubben. Det bär av till Kazakstan.

Shahtjor Karaganda i den kazakstanska ligan uppges vara Erfan Zenelis nya klubbadress. Ilta-Sanomat skriver att Zeneli har tränat med klubben och är nära ett ettårskontrakt.

– Direkt jag kom hit sade tränaren att de vill ha mig, säger Zeneli till Ilta-Sanomat.

Yttern har tränat med laget och fått ett erbjudande från klubben, men har inte skrivit under ännu. Han väntar på att klubbledningen ska höra av sig på onsdag eller torsdag.

– Hela laget har tagit emot mig väldigt vänligt. Få kan engelska, men jag klarar mig.

"Verkar som att jag inte spelar i HJK"

Under 2014 spelade Zeneli i Makkabi Petah Tikva, men annars har han hållit till i HJK:s tröja.

– Det verkar som att jag inte spelar i HJK nästa säsong. Man vet aldrig i fotboll, och därför är fotboll den bästa sporten, säger Zeneli.

I fjol spelade Zeneli i HJK.

  • Nu får föräldrarna börja räkna daghemsbarnens timmar

    Åbo går in för timbaserad dagvård.

    Från och med i dag får föräldrar till daghemsbarn i Åbo börja räkna timmar, nämligen hur länge barnen är närvarande på sina daghem. Det hela hänger ihop med att staden går över till ett timbaserat system.

  • Sirkkala skola flyttar inte till Smedsgatan 1

    Skolans rektor Elise Kurtén: Utredningen är avslutad

    Åbo stad har utrett om Sirkkala skola eventuellt ska flytta till Smedsgatan 1. Nu bekräftar Sirkkala skolas rektor Elise Kurtén att den utredningen är avslutad. Sirkkala skolas adress ska även i fortsättningen vara Sirkkalagatan 20, säger hon till Yle Åboland.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport